mea pena kiʻi
Huli ma ke ʻano

mele
Naoko Kuroki

Naoko Kuroki (piano)

Ua puka 'o ia mai ke Koleke Mele o Tokyo, papa piano, ua pau ka makahiki 1 o ka papa harpsichord o ke kulanui ma ke ano he haumana noi'i.Ua aʻo ʻia ʻo German, French, and Spanish Lied Accompaniment ma lalo o ka mea hoʻokani pila kaulana i ka honua, ʻo Mr. D. Baldwin i hala, ma ka Nice International Summer Music Festival ma Farani.Ua ʻike ʻia i loko o kahi ʻaha mele i manaʻo ʻia a loaʻa iā ia kahi diploma.Ma hope o ia mea, ua aʻo ʻo ia i nā ʻāina ʻē ma Roma, a hoʻi i Iapana ma hope o ka hoʻokani ʻana ma kahi ʻaha mele a me kahi ʻahamele e hoʻomanaʻo ana i ka makahiki 250 o ka hānau ʻana o Mozart i kākoʻo ʻia e ka ʻAhahui Cultural Italian-German. Ma 2014, ua lilo ʻo ia i mea hoʻokani piano maʻamau o ka ʻaha mele i hoʻonohonoho ʻia e Spazio Musica ma Orvieto.
Ua aʻo ʻo ia i ka piano me Yasuhide Shimura lāua ʻo Atsuko Ohori, harpsichord me Juno Watanabe, a me Mariko Mizutani, Ikuko Asana, a me Rinko Ichikawa.
I kēia manawa, hana ʻo ia i nā hana he nui, ʻo ia hoʻi ma ke ʻano he limahana mele no nā hana opera, hui pū me nā ʻaha mele a me nā mele, a me ka hoʻolālā ʻana i ka German Lied Concert "Träumerei".
[Moʻolelo hana]
Nikikai Salon Concert (Omotesando Kawai Music Salon Pause)
ʻO Nikikai Operetta Study Group Concert (Meguro Persimmon Hall Small Hall)
ʻO Nikikai Operetta Study Group Concert (Itabashi Green Hall 1F)
ʻaha mele kala ʻulaʻula (Itabashi Marie Konzert)
Koi Watanabe Tenor Recital (Oji Hall)
ʻO ka ʻOpera Gala Concert Silver Moment (Ginza YAMAHA Hall)
Kimi Watanabe Salon Concert Series FAMIGLIA (Roppongi Symphony Salon)
ʻO German Lied Concert Series "Traumerei" (Roppongi Symphony Salon)
ʻO Hibiya Park Christmas Market Special Stage Concert
ʻO Hibiya Park Oktoberfest Special Stage Concert
Hana ʻia o ka opera "Rigoletto" (Oji Hall)
ʻO Orvieto Summer Music Festival Violin Concert (Orvieto, Italia)
ʻO Orvieto Summer Music Festival ka hoʻokani opera "The Elixir of Love" harpsichordist (Orvieto Mancinelli Theatre, Italia)
ʻO ka ʻaha ʻoliʻoli o waho (Agrigento, Sicily, Italia)
ʻIlialia-German Cultural Association Mozart Concert (Roma, Italia)
ʻOi
[Ke ʻano]
mele kahiko
[facebook page]
[Kaila Youtube]
Nīnau (no nā noi ʻike hanana)
[Memo i nā kamaʻāina ʻo Itabashi]
Aloha kākou a pau ma Itabashi Ward!
He piano ʻo Naoko Kuroki.
Ua hānau ʻia au ma Sendai, a ma hope ua ulu au ma nā kūlanakauhale like ʻole e like me Nagoya, Fukuoka, Chiba, a me Saitama ma muli o ka hoʻololi ʻana o koʻu makuakāne.Ua loaʻa iaʻu ka ʻike o ke aʻo ʻana ma waho ma Roma no hoʻokahi makahiki.Mahalo wau no ka nui o ka poʻe a puni iaʻu i kēia lā.Ke hana ikaika nei au i kēlā me kēia lā e hōʻike i koʻu mahalo i nā mea a pau ma o ke mele.Mahalo nui loa iā ʻoe.